QQ登录

只需一步,快速开始

装甲之怒第一部预告片将于19号发布

The first trailer for Battlefield 3's upcoming Armored Kill DLC is slated to arrive tomorrow morning (July 19). Get ready for this fresh look at the largest map in the history of the Battlefield series.
装甲之怒第一部预告片将于7月19日发布,准备好迎接战地史上最到的地图吧!
The notice says to "bring a warm jacket and boots." Now why would we have to... Ohhhhh.
“穿上保暖的夹克和靴子” why?看了片就知道了。

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?注册

期待驾驶AC-130

头像被屏蔽

"bring a warm jacket and boots." 意思说你会战栗吧,哈哈

=|HERO|=LICHkin 发表于 2012-7-19 10:24
我的最爱

其实我非常想知道那些自行火箭炮车该怎么玩,莫非用起来的感觉就像大型自走榴弹发射器吗?

喀秋莎跟迫击炮的用途方式差不多吧,不过能快速机动。

会比PR地图大么?

服务器受的了吗?